Examenafnamefaciliteiten

Boekuwtraining.nl

Boekuwtraining.nl is een onderdeel van eX:plain. Onze trainingen hebben twee dingen gemeen: ze zijn praktijkgericht en efficiënt. Onderwerpen uit de training kunt u of kan uw werknemer direct toepassen in de praktijk. En als werkgever hoeft u uw medewerker nooit langer dan 2 dagen te missen vanwege een training.

Link naar de website

Lamark test & assessment centers

Een landelijk dekkend netwerk van 20 test centers biedt examenbureaus de mogelijkheid om hun kandidaten hun examen te laten afnemen op een locatie dichtbij huis en op een datum en tijdstip dat hen het beste uit komt. De test centers hebben ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Continu toezicht, kwaliteit en fraude preventie staan hoog in het vaandel bij Lamark.

Link naar de website

Eureka Examens - Gewoon Goed Geregeld

Eureka Examens is een onafhankelijk examenbureau en staat voor het volledig ontzorgen van onderwijsinstellingen, bedrijfsopleiders en exameninstellingen in het flexibel plannen, organiseren en afnemen van examens. Voor de afname van examens maakt Eureka gebruik van haar eigen landelijk dekkend netwerk van examenlocaties. Daarnaast beschikt onze organisatie over een helpdesk met een deskundig team van servicemedewerkers voor het leveren van een optimale dienstverlening aan opdrachtgevers en kandidaten. Eureka is een ervaren partner in de afname van examens onder toezicht van de Examenkamer, Onderwijsinspectie en Certificerende Instellingen.

Link naar de website

Nyink werkplekafscheidingen

Nyink is producent van spiekschermen en concentratieschermen voor (digitale) toetsing. Deze afscheidingsschermen variëren van inklapbare schermen tot eenvoudig te plaatsen schermen. Nyink beschikt ook over een groot aanbod geluiddempende schermen die zorgen voor een betere concentratie tijdens toetsing. Alle oplossingen zijn geheel op maat leverbaar en we geven graag advies op maat.

Link naar de website

Andriessen Toetsen voor de Toekomst

Zekerheid, veiligheid en nabijheid zijn de sleutelwoorden voor onze klanten om examen af te nemen op onze door het gehele land verspreide toetslocaties (20). U wenst dat examenkandidaten ‘om de hoek’ een examen kunnen maken? Dan kunt u gebruik maken van de zekerheid van de toetslocaties van Andriessen. De toetslocaties zijn modern uitgerust en hebben getrainde toezichthouders.

Link naar de website

Coel Toetscentra BV

Coel toetscentra BV heeft een netwerk aan toetslokalen in geheel Nederland. In deze centra worden digitale examens afgenomen. Alle toetslocaties zijn zorgvuldig geselecteerd. Iedere toezichthouder is gecertificeerd en daarmee is geborgd dat de kandidaten examen doen binnen een ideale situatie.

Link naar de website