Nieuws

De handleiding tot slagen HAVO/VWO

Nieuw boek verschenen

Het Algemeen Dagblad kopte op 19 januari 2019 het volgende:

 

Vijf jaar met zesjes en tóch dik slagen voor je vwo-eindexamen
Devon Diercks (21) was een luie middelbare scholier; de eerste vijf jaar van het vwo ging hij nét over. Maar in zijn examenjaar leerde hij zichzelf trucs aan om de hoogste cijfers te halen voor zijn eindlijst. Hoe? Hij schreef het op in zijn Handleiding tot Slagen havo/vwo.


Die ‘trucjes’ klinken spannend, alsof je met wat trucjes het eindexamen havo/vwo zou kunnen halen. De inhoud van het boek blijkt best serieus te zijn. En eigenlijk gaat het boek over hoe je het beste kunt studeren om een examen te halen, geschreven door een ervaringsdeskundige.

De tekst hierna is overgenomen van de achterzijde van het boek.
 

Devon Diercks (21) ging op de middelbare school altijd met de hakken over de sloot naar de volgende klas. In zijn eindexamenjaar wilde hij dat anders aanpakken: slagen met hoge cijfers! Hij verdiepte zich in de wetenschap rondom efficiënt leren om te ontdekken hoe je het beste kunt leren voor de examens en ging aan de slag.
 

Het lukte Devon om met hoge cijfers te slagen. In dit boek deelt Devon zijn inzichten, want... iedere eindexamenkandidaat kan slagen voor zijn Havo of VWO eindexamen. Samen met zijn leraar Scheikunde, Cees van Halen, zette hij ook een succesvol Studiehuis op. Momenteel reist Devon de wereld rond en debuteert hij met Dé Handleiding tot Slagen Havo/Vwo.

Dit boek geeft je toffe insidertips, je leert:
 

  • Hoe je snel en makkelijk een strakke planning maakt
  • Welke manier van leren het beste resultaat oplevert
  • Welke leertechnieken juist helemaal niet werken en waarom
  • Hoe je je voorbereidt op een schoolexamen
  • Hoe je eenvoudig uitmuntende antwoorden formuleert
  • Hoe je een examen handig en efficiënt aanpakt

En meer...!
 

Dat Devon Diercks een ondernemend persoon is blijkt uit dat hij de uitgever is van zijn eigen boek en na zijn slagen een huiswerkbegeleidingsinstituut heeft opgezet, waarin hij anderen leerlingen leerde studeren om te slagen.

 

De Handleiding tot Slagen Havo/Vwo
Auteur en uitgever: Devon Diercks
ISBN: 9789082982909
Te bestellen onder andere via: https://dehandleiding.com/eindexamen-havo-of-vwo/
116 pagina’s, € 17,95