Nieuws

NVE nieuws oktober 2019

Nederlandse Vereniging voor Examens

Algemene Ledenvergadering

De eerstvolgende ALV staat gepland op 12 december om 14:00 uur bij eX:plain aan de Plotterweg 1 te Amersfoort. Aanmelden kan vanaf nu via het secretariaat.

 

Examencongres 2020

De voorbereidingen voor ons congres op 5 maart 2020 zijn al in volle gang. Ben of ken je iemand die een (interactieve) workshop wil verzorgen tijdens het congres of heb je een interessant onderwerp dat écht aan bod moet komen? Laat het weten aan het secretariaat via 010-760 11 09 of secretariaat@nvexamens.nl. Daarnaast is het uiteraard ook weer mogelijk om te sponsoren of mee te doen met de Prijs voor Examens. Ook hierover kan je het secretariaat contacten.

 

Nieuwtjes op examengebied? Deel ze!

Vanuit de NVE is enige tijd geleden een WhatsAppgroep in het leven geroepen waarin verschillende leden hun expertise kunnen inbrengen en met elkaar kunnen delen. Hoe meer mensen hoe meer interactie. Inmiddels heeft een aantal leden zich aangemeld dus schroom niet en laat de nieuwtjes vanuit jullie maar komen!

Het doel van deze groep is om snel te kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt c.q. de media zodat we als vereniging meer zichtbaar zijn en ook een (onder leden) breed gedragen visie ten toon kunnen spreiden. Wil je deelnemen? Dat kan! Stuur dan een mail naar secretariaat@nvexamens.nl met je mobiele nummer zodat je toegevoegd kan worden.

 

Werkgroepen

Wil je deelnemen aan een van onze werkgroepen laat het vooral weten! Neem hier een kijkje voor de verschillende groepen https://www.nvexamens.nl/werkgroepen/.

 

20 jaar NVE

Op 24 december van dit jaar bestaat de Nederlandse Vereniging voor Examens 20 jaar! Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom zijn we aan het brainstormen om hier iets leuks mee te doen. Wordt vervolgd.