Nieuws

Vooraankondiging Openbare les – Liesbeth Baartman

Hogeschool Utrecht nodigt je graag uit voor de openbare les van Liesbeth Baartman op 18 mei 2022. Tijdens de bijeenkomst wordt Liesbeth officieel benoemd tot bijzonder lector “Toetsing en Beoordeling in Beroepsonderwijs” binnen het Lectoraat Beroepsonderwijs van Hogeschool Utrecht. In haar rol werkt Liesbeth op het snijvlak van verschillende lectoraten binnen het domein Leren en Innoveren. 

Het belooft een inspirerende en interactieve middag te worden. De middag start met diverse workshops over bijvoorbeeld programmatisch toetsen, formatief evalueren, het ontwerpperspectief op toetsing en leerprocessen als basis voor keuzes in toetsing. Vervolgens spreekt Liesbeth haar openbare les uit, waarin ze alles vertelt over de bouwstenen van haar onderzoeksprogramma. Samen met een panel gaat Liesbeth in gesprek over de doorwerking in onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk. De middag eindigt met de feestelijke installatie van de lector: de overhandiging van de lectorenpenning. Na afloop is er nog gelegenheid om informeel met de lector na te praten.

 

Praktische informatie

WAT Openbare les Liesbeth Baartman

WANNEER woensdag 18 mei 2022

TIJD 14.00 tot 17.00 uur

WAAR Live en online event, live vanuit de studio op Padualaan 101 in Utrecht. Het maximale aantal live bezoekers is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

Meer informatie en aanmelden: openbareles@hu.nl

Begin april ontvang je meer informatie over het programma en de aanmelding. Houd je mailbox in de gaten.