Toetstechnische dienstverleners

Toetsrealisatie en advies

Al sinds mijn studie houd ik me bezig met het maken van toetsen en alles wat daarbij komt kijken. De afgelopen jaren heb ik bewezen goed thuis te zijn op het gebied van bijvoorbeeld de ontwikkeling van toetsenbanken, het beoordelen van bestaande toetsen en de begeleiding bij de ontwikkeling van (competentiegerichte) beoordelingsinstrumenten.

Link naar de website

Teelen

Teelen is een onderwijskundig bureau dat zich richt op leren en toetsen. Het gelukkigst worden wij van opdrachtgevers die hun leerdoelen hebben behaald omdat wij mochten adviseren, begeleiden, vormgeven of uitvoeren. Onze gemotiveerde mensen zijn onze kracht. De combinatie van ervaring en specialisme stelt ons in staat om een antwoord te geven op elke leervraag. Onze missie? Leren en toetsen beter, begrijpelijker en toegankelijker maken, zodat mensen en organisaties zich kunnen blijven ontwikkelen.

Link naar de website

Marieke Kaldenbach

Ik ben zelfstandig onderwijskundige met ruim 5 jaar ervaring in onder andere ontwikkeling van examens, examenbeleid en exameneisen. U kunt mij benaderen voor advies en ondersteuning.

Link naar de website

Bureau voor Toetsen & Beoordelen

Bureau voor Toetsen & Beoordelen richt zich op het: - verhogen van de toetsbekwaamheid van medewerkers; - verbeteren van toetsproducten; - verbeteren van de toetsorganisatie. Toetsen op niveau! In ontwikkeling is het boek: Toetsen volgens de toetscyclus. Ontwikkelen van veel voorkomende vraag- en toetsvormen.

Link naar de website