Vacatures

 

 

Vacature Secretaris examencommissie mbo

Clusius College 

Geplaatst 28-05-2021

Heb je veel kennis en ervaring op het gebied van mbo-examinering en diplomering? Ben jij een proactieve, resultaatgerichte en zelfstandige secretaris met een sterk analytisch vermogen? Solliciteer dan nu op de vacature Secretaris examencommissie mbo. Je coördineert de borging van de kwaliteit van de examinering en diplomering binnen de mbo-organisatie en houdt actuele ontwikkelingen bij.

bit.ly/3yKrZcM

Toetsdeskundig medewerker (32-40 uur)

Stichting eX:plain

Geplaatst: 12-05-2021

Het label Associatie voor Examinering richt zich met name op het verzilveren en het onderhouden van kennis en kunde voor professionals in de financieel-administratieve en loon-administratieve sector. Onze dienstverlening bestaat uit de ontwikkeling en afname van examens, het organiseren van kennissessies, het leveren van examendiensten en beroepsregistraties. Voor het team contentontwikkeling zijn wij per direct op zoek naar een Toetsdeskundig medewerker.

www.explain.nl/werken-bij/toetsdeskundig-medewerker-32-40-uur

Adviseur KBD voor de particuliere beveiliging (32-40 uur)

Stichting eX:plain

Geplaatst: 12-05-2021

Onderdeel van eX:plain is de Kwaliteitsbevorderende dienstverlening (KBD) voor de sector particuliere beveiliging. Voor het team KBD zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige, communicatief vaardige adviseur. 

www.explain.nl/werken-bij/adviseur-kbd-voor-de-particuliere-beveiliging-32-40-uur

Ervaren toetsdeskundige met een passie voor leren en (digitaal) toetsen / Teelen B.V.

 

Ben jij een ervaren professional op het gebied van leren en toetsen? Ben je graag in contact met klanten en altijd op zoek naar het best passende advies? Vind je het leuk om je kennis en ervaring te delen via trainingen en congressen? Dan komen we heel graag in contact met jou! Bekijk de hele vacature via de link hieronder. Hopelijk tot binnenkort!

www.teelen.nl/vacature/ervaren-toetsdeskundige-met-een-passie-voor-leren-en-digitaal-toetsen/

Toetsdeskundig adviseur (32-40 uur) / Stichting eX:plain

Stichting eX:plain is het kennis, advies- en dienstencentrum voor beroepsgerichte examinering en professionele ontwikkeling. Het team Branchecertificering is per direct op zoek naar een ondernemende Toetsdeskundig adviseur. Lees onze volledige vacature op www.explain.nl/werken-bij

www.explain.nl/werken-bij/toetsdeskundig-adviseur

Teamleider / Senior adviseur (SVPB)

De Stichting Vakbekwaamheid Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB) is de exameninstelling voor de sector Particuliere Beveiliging. Voor het team Onderzoek, Ontwikkeling & Beheer (OO&B) zijn wij op zoek naar: Teamleider / Senioradviseur (32-40 uur).

www.svpb.nl/wp-content/uploads/2020/06/2020.14-Teamleider-OOB.pdf

Ondernemende adviseur examinering (32-40 uur)

Een onderdeel van eX:plain is de diplomalijn Associatie. De Associatie voor Examinering richt zich met name op examens voor professionals in de financieel-administratieve en loon-administratieve sector. Voor het team examenontwikkeling zijn wij per direct op zoek naar een ondernemende adviseur examinering. Lees de volledige vacature op: www.explain.nl/werken-bij

www.explain.nl/werken-bij/ondernemende-adviseur-examinering-32-40-uur

(Sr.) medewerker examenontwikkeling / Stichting eX:plain

Een onderdeel van eX:plain is de diplomalijn Associatie die zich met name richt op de financieel-administratieve examens. De ontwikkeling en afname van examens, examendiensten en beroepsregistraties behoren ook tot onze dienstverlening. Voor het team examenontwikkeling zijn wij per direct op zoek naar een: (Sr.) medewerker examenontwikkeling (32 uur) Lees onze volledige vacature op onze site.

www.explain.nl/werken-bij/sr-medewerker-examenontwikkeling

ExamAssist

Bij ExamAssist werken professionals, examendeskundigen en bedrijven samen om een compleet pakket aan examenfaciliteiten te bieden aan onderwijsinstellingen, HRM-afdelingen en bedrijfsscholen. ExamAssist staat borg voor een strikte scheiding tussen de realisatie van de examenresultaten en het onderwijs, zowel in organisatie als in persoon. ExamAssist ontzorgt examinering!

www.examassist.nl

Examenontwikkelaar

Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en (laten) vaststellen van examens voor verschillende sectoren (van brood & banket tot bedrijfsautotechniek) en het bedenken van examenmethodieken, examenmixen en kwaliteitskaders. Je begeleidt daarbij ontwikkelnetwerken en vaststellingscommissies. Daarnaast geef je als examenontwikkelaar advi

www.examenservices.nl/werken-bij/examenontwikkelaar-2/

Sales consultant

Als Sales Consultant maak je onderdeel uit van het team consultants, wat valt onder de verantwoordelijkheid van de Business Development Manager. Vanaf de eerste dag start je met een inwerk- en opleidingstraject zodat je een waardevolle bijdrage kan leveren in gesprekken over examinering. Jouw taak bestaat uit het uitvoeren van salestrajecten bij (potentiele) klanten. Daarnaast ben je ....

Lees verder

www.andriessen.nl/vacature-sales-consultant/