Vacatures

 

 

SVPB

Project- en supportmedewerker Onderzoek, Ontwikkeling en Beheer

De adviseur OO&B ontwikkelt, implementeert en onderhoudt examenproducten en examenprocessen. Innovatie van examinering speelt hierin een belangrijke rol. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega’s en door het betrekken van externe experts vanuit het bedrijfsleven en onderwijs. Hiertoe onderhoud je contact met relevante netwerken.

www.svpb.nl/wp-content/uploads/2021/12/211222_-Vacature-projectsupportmedewerker-OOB-SVPB.pdf

Vacature Onderzoek, Ontwikkeling & Beheer

SVPB

Stichting Vakbekwaamheid Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB) is de exameninstelling voor de sector Particuliere Beveiliging. SVPB is de gesprekspartner voor overheid, (georganiseerd) bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en uitgeverijen over relevante opleidings- en examineringsvraagstukken met als doel de vakbekwaamheid in de sector te bevorderen en te borgen.

www.svpb.nl/wp-content/uploads/2021/12/211223_Vacature-Adviseur-OOB-SVPB.pdf

Ervaren toetsdeskundige met een passie voor leren en (digitaal) toetsen / Teelen B.V.

 

Ben jij een ervaren professional op het gebied van leren en toetsen? Ben je graag in contact met klanten en altijd op zoek naar het best passende advies? Vind je het leuk om je kennis en ervaring te delen via trainingen en congressen? Dan komen we heel graag in contact met jou! Bekijk de hele vacature via de link hieronder. Hopelijk tot binnenkort!

www.teelen.nl/vacature/ervaren-toetsdeskundige-met-een-passie-voor-leren-en-digitaal-toetsen/